onsdag 10 september 2008

Onsdagen den 10 septemberDe här vackra gladiolerna fick jag från min väninna som har varit och hälsat på hemma i Sverige för att visa upp den nye lille gospricken i familjen. Lille J är bara fem veckor, men ligger redan och ler och "pratar" med andra. Gosbebbe!

Jag vet inte precis om någon är intresserad av vår never ending renovering. I vilket fall som helst har vi idag fått okej för bänkskivan till köket. (De hade ju tyvärr satt diskhon alldeles galet i skivan som kom i tisdags.) Jag mätte och mätte om ungefär 20 gånger innan jag ringde till tjejen som var ansvarig för vårt ärende. Det är tråkigt att behöva vänta ytterligare en månad för att köket ska bli klart, men nu fick vi chansen att planera in ett litet brickfack (ej inritat från början, men något jag gillade i det gamla köket). Jag har haft möjlighet att sätta in mycket av köksprylarna på rätt ställe och det är underbart att ha ett nästan fungerande kök igen! För att inte tala om hur njutbart det är att stänga en låda med dämpning...

Här kommer en liten förhandsvisning:3 kommentarer:

Fiffi sa...

Men kolla! Det ser ju ursnyggt ut!

Anonym sa...

Aldrig har jag väl sett en ugn som glänser som en spegel :) Grattis!

Sylvia sa...

Hej!
Ville bara berätta att du inte är ensam om att ha ett kök som är ett never ending projekt... :) Det ser ju verkligen ut som om du väntar på något gott, i slutändan av renoveringen iaf! :) Och det visade ju sig nu att det kan vara bra om det tar tid ibland också, så man hinner tänka igen innan det är kört. Ha det gott!