fredag 5 september 2008

Jag behöver tips!

Jag behöver lite hjälp av er som läser här och skulle verkligen uppskatta era tankar!

1. Om ni känner er lite nere, vad kan man då göra för er för att ni ska bli gladare eller piggare?
2. Har ni tips på små roliga presenter som kan ligga i presentlådan och vänta på att få komma hem till någon som födelsedagspresent, värdinnegåva eller liknande?

4 kommentarer:

Zarah sa...

1. Skicka ett kort, ge mig en present (en fin chokladbit i ett litet paket eller en fint inslagen ask toblerone. Här är det VERKLIGEN tanken som räknas!), ge mig en kram (om man känner mig - inte annars.), ta med mig ut på en promenad, bjud mig på fika, bjud in dig själv på en kopp te och ta med ingredienser till scones (för man blir gladare av att baka, men orkar oftast inte tänka ut det när man inte mår så bra)... och bara visa att du bryr dig.

2. Vinflaskekort, personliga tepåsar, altrade tändsticksaskar, handstämplade disktrasor, en broderad kökshandduk, en altrad kruka med en blomma i (blomman kanske man inte ska ha liggande i en lådaiofs...! *hehe*), en korg med små bakkulor och ansiktsmasker etc (fördel om "offret" har badkar - ta annars en duschcreme med matchande lotion istället, eller så), en personlig postitlapps-bok med penna, ett set kort och kuvert i en fin ask, och återigen - altrade chokladkakor eller fina praliner i sött paket.

Dessa har jg testat och de har uppskattats! :D

Helen sa...

Om jag känner mig nere försöker jag tänka på vad som skulle kunna göra mig på bättre humör, tyvärr lyckas det inte alltid.

Som värdinnegåva kan man ha lite snygga servetter, fina små ljuslyktor, vackra ljus och lite sådana småsaker liggande.

Lilo sa...

Omtanke får mig alltid att må bättre när jag mår risigt eller är ledsen. En kram eller bara ett litet kort som dimper ner i brevlådan!
Roliga små presenter, vad skulle det kunna vara? Choklad säger jag alltid förstås. Pysselsaker gillar jag. Blir otroligt glad för sådant. Pocketbok med ett bokmärke till...

Sylvia sa...

För att jag ska bli gladare och piggare så behöver jag omtanke på något sätt. Att tex. få hjälp med något som är tråkigt/jobbigt. Sen är det ju roligt att få en present helt ovänat... :) Om detta inte passar, så är ett kort eller ett brev med omtanke i bäst, tycker jag också.

Små presenter i lådan hemma... något handgjort slår mycket, tycker jag. Men sen kommer chokladen, téet, eller kaffet med den ovanliga smaken eller så på nästa plats för mig. :)