torsdag 5 mars 2009

Buzzador

Jag "buzzar", gör praktisk reklam för, olika varor. Just nu håller vi på att testa djupfrysta Findus Moderna köket och Findus Klassiska köket.

Här hemma har jag tre gratiskuponger som gäller Findus "Middag på en kvart"-påsar. Dessa lottar jag nu ut till tre av er som skrivit en kommentar här nedan innan fredag kväll är till ända. Om du vinner kan du gå till vilken butik som helst som säljer Findus Moderna köket och/eller Findus Klassiska köket och kan plocka ut en middag gratis. Det enda jag vill ha tillbaka är en kommentar om vilken smak ni testade och vad ni tyckte om den. (Detta innan den 25/3.)

Vi har testat Kyckling Röd Curry (två vuxna och tre barn fick komplettera måltiden med en matig sallad, på påsen står 3-4 portioner) och den var över förväntan god! Jag och maken gillade att det var lite sting i smaken, barnen tyckte det kändes som att vi var i Thailand igen (Precis lika gott!), fast mellantjejen tyckte att maten var liiite för stark.

9 kommentarer:

Helen sa...

Jag är också Buzzador men än så länge har jag bara varit med i en kampanj. Skulle gärna vinna en gratiskupong!

(Favvis)Maria sa...

Va häftigt

anaber sa...

Tar gärna en lott!

MiaMaria sa...

Hi, hi, så kul :) Jag sitter här hemma med samma kuponger och mat. Behöver alltså inte vinna, men ville bara säga att visst är det kul att vara buzzador :)

(Josefin är sjuk och jag har inte gett henne stark mat nu utan snäll mat som passar ihop med penicillinet, men kanske vågar vi imorgon.)

Pernilla sa...

Jag tar gärna en lott!

Marie-maraij sa...

Hej,

hoppas på en middag =)
En Findus-middag är välkommen just nu när tiden är begränsad och all tid går till lek och bus!

*kram*

Evelina sa...

Jag är också en Buzzare, men denna kampanjen är jag inte med i så jag tar gärna en lott!!! :-)
KRAM

Tina sa...

Så klart jag hänger med på en lott! :-)

Kicki sa...

Jag vill jättegärna ha en lott!
Kram Kicki