tisdag 24 mars 2009

IdagSå här ser det ut här hemma nu. När allt hade blivit så fint bestämde vi oss för att äntligen ta tag i den fult vitlaserade trappan och måla den vit, men det har bara inte blivit av. I lördags kom jag hem efter en underbar dag på Hasseluddens Yasuragi tillsammans med några av mina systrar och min mor. Då hade maken och svågern satt igång med det här. Underbart! Snart klart. Drömmen vore att kunna renovera stegen också. En vacker dag kanske?

6 kommentarer:

Fiffi sa...

Haha, jag trodde du menade att du skulle renovera stegen som finns på bilden. Det lät ju lite tokigt ;)

SNYGGT blir det i alla fall!

Maria sa...

Ser att vi har samma projekt på gång. Det vi har kvar här hemma är att byta fläkt, måla trapp och måla möbler (suck, jag gillar inte att måla) Hoppas att ni mår bra och att vi ses snart.

Kram

Maria

ylva sa...

åh, det kommer att göra en stor skillnad, tror jag :). får hoppas att ni kommer igång med själva trappstegen också då ;).

och kortet nedan är så fint!

kram kram,

Mysmasken sa...

Vad snyggt! Sån där trappa vill jag också ha :)

Lindzi sa...

Heja! Vit är mycket snyggare än lasyr. Yuk! Kolla Abi-trä. De har lika bra steg att renovera med men man måste inte köpa hela kit, Man beställer så mycket man behöver och de är billigare än Step Kit. En trapprenovering brukar gå på 5-8 000. Ni har öppna steg så det borde kunna gå på runt 6000 om det inte är en superlång trapp. Vi har bara limning en kvar på våra nu!

AnnaB sa...

Å så härligt! Vi har en furutrapp som jag väldigt gärna skulle vilja måla vit... men jag är ju bättre på att fantisera om såna projekt än att faktiskt göra något åt saken.