torsdag 26 mars 2009

Idag firar vi!


Fjärilen ritade jag med textilpenna på ett IKEA-örngott. Jag tittade på en fjäril på bild för att få inspiration, men efter ett tag var det för stökigt att göra om det färgglada till svartvitt, så jag tog mig friheter...


Till min familj: "Maaaarker ni inte något?" Ah, att nu kunna utnyttja kökets fulla potential känns underbart.


På IKEA säljer de sådana här sammetskuddöverdrag med samma mönster. Mitt överdrag syddes av en fyndlådelinnebit. Jag älskar det tyget! (Annars har jag lite svårt med IKEA:s tyger.)

Tro det eller ej, men nästan på dagen tre veckor innan "ettårsjubiléet" av varmvattenberedarens härdsmälta är nu allt som TorkAB varit inblandat i klart. I morse tittade elektrikern förbi och satte in belysning och kontaktdosor under köksskåpen. Han kopplade också in bubbelbadkaret som fått fungera som vanligt badkar i si sådär ett år.

6 kommentarer:

Miaa sa...

Vad underbart att ni nu har fått ordning ordentligt i huset!! Även om "härdsmältan" inte var så rolig, så heter det ju: "Inget ont som inte har nåt gott med sej..." OJ, vad snyggt ni fått det!!
Ha det bra!
MVH Miaa

Anonym sa...

Jag drömmer om att få se detta under i vaaaarkliheten! Vi får se om vi hinner innan BB, (troligen inte.) Hälsningar Peter

AnnaB sa...

Men hurra...!!! Så härligt och så FINT det är...! Grymt impad av fjärilen...!

Mysmasken sa...

Wow, nästan ett år? Inte klokt.
Riktigt snygg fjäril du ritat *impad* Och köket ser jättefint ut :)

LenaS sa...

Åh vad skönt att det är klart och fjärilen var ju bara så läcker!
Kramis/LenaS

Cattis sa...

Va fint det är!! Och fjärilen! woow!! Snyggt!

Kram/Cattis