torsdag 12 mars 2009

Jag fick svar!

Och snabbt gick det också...

Hej Monica!
Tack för dina synpunkter.
En tidning med nära nyheter som berör och engagerar.
Det är det vi håller på med.
Att man får möta Huddingekillen som det skrivits spaltmil om och rapporterats i både radio och teve, ser jag ingen fel på. Tvärtom.
Om du däremot tror att vårt syfte är att vi ska tycka synd om honom så har du fel. Vi vill berätta historien och höra hur han tänkte.
Det där med positiva nyheter är också väldigt subjektivt. Vad som är positivt för dig är kanske inte det för någon annan. Jag tror att många som du tycker att det är positivt att samhället sa ifrån. Andra tycker det är sjukt att rättsväsendet ska lägga tusentals kronor på ett skitmål som det här. Några tycker säkert det är konstigt att poliser får kalla någon apa men en tonåring får inte kalla polisen gris.
Min poäng är att det finns plats för alla åsikter och tolkningar. Att nyheten har berört och engagerat är ju du ett bevis för.
Självklart ska det också finnas plats för Molly på nöjessidan. Och massa andra nyheter från Huddinge som intresserar våra läsare.
Slutligen är det ändå din absoluta rätt som läsare att tycka att vi gjort en svag insats, trots våra ambitioner. Då hoppas jag så klart att du blir mer nöjd vårt nästa nummer.
Med vänliga hälsningar Niclas Breimar, chefredaktör Mitt i

5 kommentarer:

Zarah sa...

Schysst! :D

Susanne sa...

Jaaaa, jag har själv "protesterat" vid 3 tillfällen. 2 ggr till min bank som sen kort därefter justerade enl min önskan. Huruvida det berodde på mina åsikter eller ej låter jag vara osagt.

Och samma dag som jag protesterat mot en mkt farligt placerad busshållplats så var det ett gäng gubbar och flyttade på den! Så jag ser mig som ganska framgångsrik i mina protester! =)

http://ihuvetpaentant.blogspot.com/

Anna sa...

Bra att dom svarade så snabbt. Dom ska vara tacksamma att dom har läsare som ger dom respons.

Ska fortsätta att rulla mina köttbullar, läste lite vad den där kocken skrivit om tillsatser. Äckligt!!

Anonym sa...

Vad kul att du fick svar så snabbt! Ser framemot nästa nummer av Mitt i Huddinge... /Minerva

ylva sa...

bra at de svarade :). jag har också suttit och irriterat mig på nyhetsrapporteringarna den senaste tiden. vad är det med våld som lockar så? när folk strjekade lugnt och sansat här struntade media i dem. det spelade ingen roll att de var många och att de verkligen ville bli hörda.när sedan ett par ungdomar utnyttjar situationen och börjar ha sönder saker och stjäla, bränna bilar och kasta hemmagjorda vapen mot polis och militär... ja, då skrivs det spaltmeter. och så försvinner allt det viktiga.

jag vill ju läsa om positiva saker. allt folk vill något och försöker göra gott.

i vilket fall som helst så saknade jag inte alls datorn, utom möjligtvis för att avlasta minneskortet i kameran ;). och vi har haft det så bra :) !

kram kram,