söndag 15 mars 2009

Galapremiär på röda mattan

Igår ringde min syster för att fråga om jag ville gå på galapremiär med henne. "Glitter och glamour, gratis snittar och choklad!", tänkte jag och tackade raskt ja. Jag träffade syrran utanför Sagabiografen klockan halvsju. Systern hade tankat sin lille son full av mjölk och varit modig nog att köra in till stan. Själv tog jag tunnelbanan. Mitt mod är inte fullt lika stort.

Nåja, vi tog oss in via den röda mattan och de stora strålkastarna utan att Hänt Extra misstog oss för skygga kändisar. Efter att ha bökat oss fram till gratismaten och kommit in i salongen insåg vi att vi hade missat chipsen och juicen... Då var det för sent för att gå tillbaka. Tur att jag hade lite godis i väskan! För er som inte varit i Sagas fantastiska salong vet ni inte vad ni har missat. Atmosfären där är så härlig!

Vi fick uppvärmningsunderhållning av en grupp från Göteborg som gör väldigt spännande versioner av diverse hårdrockslåtar. De har med en av Joey Tempest låtar i filmen. Tyvärr kommer jag varken ihåg gruppens namn (något med Hell-...) eller vad låten heter. Sorry!

Beata Gårdelers långfilmsdebut tycker jag blev bra. Inget glitter och ingen glamour. Filmen "I skuggan av värmen" bygger på Lotta Thells bok med samma namn. Den handlar om heroinisten "Eva" som träffar sitt livs kärlek i form av en polis och länge lyckas dölja sitt missbruk. Vilken tragisk och gripande historia! När jag kom hem fick jag gå upp och pussa på mina sovande barn och gråta en tår av tacksamhet över att vi har det så bra.

För att återgå till glittret och det där kan jag säga att Joel Kinnaman (filmens manlige huvudperson) är väldigt snygg och att Mikael Nyqvist ser väldigt sliten ut (han var inte med i den här filmen, tänka sig, men jag gick förbi honom på väg ut från biografen). Ha en bra vecka, alla!

2 kommentarer:

Miaa sa...

Vad härligt att komma till lite glitter och glamour ibland!! Det har jag aldrig gjort...
Ha en bra dag!
MVH Miaa

Karin B sa...

Härligt med lite glamour i vardagen :-D