tisdag 23 november 2010

Tacksamhet.

In a hurry?

Inte för att fotot är speciellt vackert eller mer värt att visa än något annat, utan mer för att tala om hur tacksam jag är över att få ta del av något som gör mig så glad. Jag är till och med glad över mossan i gräsmattan. Tänk så lätt det var att plocka upp en tuss och lägga i amarylliskrukan som dekoration! Det gick på ett ögonblick. Mossan ser man inte så bra här, men den ligger där.

Jag är tacksam över en sak till. Idag tog jag på mig mina bruna favoritbyxor och de är inte bara lagom, utan nästan lite stora. Jag är glad. Nu snuddar jag ett hälsosamt BMI. Låren går inte ihop. Jag kan nästan lyfta upp mig själv på stången i dörrposten på övervåningen. Resultatet kommer av att jag skrivit ner varenda sak jag har ätit. Jag funderar på att göra samma sak med min tid. Skriva timrapporter för att inte bara låta tiden gå till onödigheter. Fast det är kanske att överdriva...

Nåja, nu är det hur som helst dags att byta blogg mot jobb. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

mamma med ambitioner sa...

Haha du är nog den första jag har hört som gillar mossan i gräsmattan. Grattis till dina förstora byxor vilket bra tips att skriva ner vad man äter det ska jag prova. Tyvärr äter jag nog förlite och det är inte heller bra.
Har du sett det hemska programmet du är vad du äter? Jag nästan kräktes när de hade radat upp på ett bord allt de hade ätit under en vecka. Ofta tycker jag att tiden inte räcker till men jag tror ändå att det har med prioritering att göra. Jag ska bara, framför datorn tar snabbt tid men gör man snabbt alla vardagsmåsten finns det oftast mera tid kvar. När vi målade om i grovhallen gick det upp för mig så mycket tid det fanns bara jag ville. Vill vi sitta framför tv:n eller vill vi pyssla, prioritera och planera...Så rörigt det blev men du förstår nog. Ha en toppen tisdag. Kram Kristina :)

Sockergrynet sa...

Så härlig med förstora byxor och hälsosamt BMI, jag längtar dit!! Grattis, vad du är bra!! Jag kör, fast i smyg och bara för mig själv... fast nu vet ju du också! ;)

kram

Designtjejen/Emmelie sa...

vad härligt... och vilken härlig glädje :-)