lördag 20 november 2010

Tonåringar, musik och adventspyssel.

Tja, det är väl vad den här dagen har handlat om. Det luktar väldigt gott här hemma och därför ska jag nu ta mig själv i kragen och gå ut på en promenad! Hihi.


Vinterns söta. Systrarna Eisenmans julgottisbok är väldigt trevlig, men jag vet inte om jag håller med om alla recept. Ett av recepten på kola som vi testade var gott, men väldigt kletigt trots rätt temperatur på smeten.


Som sagt. Gott, men lite klurigt att få till portionerandet!


Jag köpte en amaryllis för 39.90 för drygt en vecka sedan. Den har inte förstått att det inte är advent än, utan har dristat sig till att börja slå ut trots att den står både utan kruka och dekoration ute i tvättrummet. Nåja, jag får väl ta hand om den ändå.
Lussebullarna blev i alla fall helt perfekta! Därför får den här bilden stå som header de närmaste veckorna framåt. God förjul, allihop!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vad mycket härligt julpyssel ni fixar med. :) Det är en härlig pysseltid nu och dina fina bilder ör mig så sugen på lussebular men jag har lovat mig själv att de ska få ligga i frysen nu tills nästa söndag. ;) Annars är nog risken att de hade försvunnit i en hast. ;)

Din nya header är jättefin och julig Monica. Ha en fin söndagskväll. :)

Kram Lotta

Susanne sa...

Dom här systrarna som varit i tv då och då är ju själva inte 100 på att deras resept är korrekta....*hm*
Nej, jag köper INTE deras bok.