måndag 17 november 2008

Back to basics.Hela stämpeln är embossad med glitterembossingpulver. Hjärtat är klippt på fri hand, nerdoppat i embossdynan och embossat. Det är monterat på distanskuddar. "God jul" är skrivet för hand.Fiffi och jag håller på att slå ett slag för Peel Off's. Här har jag använt Promarkers för att färga in hela klistermärket och papperet som det är fastklistrat vid. Efter det klippte jag ut hela härligheten och satte upp julkulan med distanskuddar. "God jul" skrevs med den fina spetsen på Promarkern.Kramkortet gjordes efter veckans skiss i Kortskissbloggen. Det är Carina som skissat. Jag satte lapparna huller om buller, skrev "Kram" med vita Remarks och sprejade över lite guldskimmer.

Jag bestämde mig för att börja använda mina fina scrapsaker lite mer. Idag plockade jag fram 3D glaze, glitterembossingpulver, buggen (Cuttlebug), twinklingsfärger och lite annat smått och gott. Här är tre av korten jag gjorde. Det finns en färdigpysslad, ovisad hög också, men den innehåller kort med 3D glaze som ska torka och så ett par kort som ska till kortskissbloggen.

Jag har också bestämt mig för att arbeta mer med min enkla stil, så det är det jag har gjort idag. Det känns jättebra!

7 kommentarer:

Cattis sa...

Snyggt och stilrent! Man kanske ska ta fram sina gammla Peel Off's och testa själv. Har sett Fiffis alster också..och det ser ju kul ut! =)

Kram!

HelenaK sa...

Skitsnygga kort! Jag älskar sånna här enkla och vackra kort. Tror att jag ska försöka mig på den enkla stilen jag med. ;-) kram

Malin D sa...

Hej Monica! Vilka jättefina kort! Och du skriver ju såå jättefint så jag skulle vilja ha en stämpel med din handstil :)
Varför ligger inte ditt kort upplagt på kortskissen? Det var jätteläckert!

Mysmasken sa...

Kan inte jag få komma på en handskrivningskurs hos dig? Jättefina kort och jag blir så glad när du arbetar med din enkla stil, den är så fin :)

Helen sa...

Jättefina kort och såå snygt du skriver,s er ut som en stämpel tycker jag.

Myamia sa...

Du skriver så otroligt fiiiint! Och jag älskar din enkla stil!!! kram

joggemia sa...

Jag blev tokförälskad i översta kortet...sååå vackert i sin enkelhet!!

Kram!