tisdag 11 november 2008

LunchfotoutmaningFynd från gårdagens promenad förbi Hötorget. Extra extrapris på 50 kr istället för 165. (Vår dörr är egentligen svart, men det finns ju knappt något ljus ute fast det är mitt på dagen!)Inför nyupphängningen av Klaus och mina barnfoton förstorade jag upp dem lite och bytte ut ramarna till IKEA:s snygga Ribba i silver.Ah! Nyoljade träbänkar! De suger fortfarande mycket olja och oljas in varannan eller var tredje dag. Hur länge ska man egentligen hålla på, ni som har varit med om nya träbänkskivor?Jag kunde inte motstå lite hyacinter då jag gick förbi torget i Huddinge förra veckan. Än så länge har jag kommit ihåg att ge dem lite, lite vatten.

Jag plockade fram kameran medan jag väntade på att maten skulle bli klar. Nu utmanar jag er andra att göra detsamma ikväll, imorgon eller någon annan dag.

3 kommentarer:

I ett litet hus sa...

Så fint ni verkar få det i huset! Och så mysigt det såg ut med hyacinter, ska ta en promenad med barnen till affären om en stund och hoppas på att dom här några där! Mysigt!

Ha en bra dag! Kram Lotta

Miaa sa...

Tänk vad fint du får i huset nu!! Det känns att du ser en ljusning!
Kram Miaa

ylva sa...

det ser så hemtrevligt och ljust ut :). fast nu blir man ju ännu mera nyfiken på resten ;). tror att jag ska göra den där utmaningen någon dag, när vi har flyttat hem igen alltså... det jobbas fortfarande hemma hos oss. ang. träbänkarna så kan jag bara säga; längre än vad vi gjorde *lol*, men vi liksom glömde bort det ganska snart.

tycker det är så rart av dig att ordna pyssel i biblioteket också :).

och jo, vardagar är ganska bra ändå ;).

kram kram,