fredag 21 november 2008

Kreera mera - no 1, Samtid{SAMTIDTVÅ} Välj ut en av nyheterna från veckan som gått, en som verkligen engagerar dig, och skapa något utfrån det. Vi är alla olika och har olika kreativa processer och uttrycksätt. Vad eller hur du gör spelar ingen roll. Men en förutsättning för att kunna kreera är kunskap. Vad du än väljer se till att du har på ordentligt på fötterna innan du sätter igång.

Jag valde att fokusera på vädret (är man svensk så är man) och Aftonbladets öppning av en speciell julavdelning. Jag älskar jul. Jag älskar budskapet och skämtar inte då jag säger att jag drömmer om fred på jorden. Jag älskar allt pyssel. Jag älskar maten och kakorna och godiset. Jag älskar presenterna. Jag tycker att julstämning är fem minusgrader och bjällror och en massa snö, men jag kan inte förlika mig med att jämt frysa...

Det jag skapade kanske inte går att använda direkt. Det är inget konstverk som jag tänker hänga upp här hemma, men jag är glad att jag genomförde uppgiften och bearbetade min prestationsångest lite.

Med detta önskar jag er en trevlig helg allihop!

1 kommentar:

Helen sa...

det blev en kul kombination, texten om knarrande skor kommer jag ihåg sedan mellanstadiet!