tisdag 4 november 2008

Spännande!



Idag har det hänt grejer här hemma. Snart får vi börja elda i vår kamin! Sotaren ska bara komma och godkänna först, så vi får hia oss lite... Ett foto på den färdiginstallerade apparaten får ni först då den är i bruk.

Kaminen uppväger att jag känner mig som en ballong med bomull och knivar i huvudet. Hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska ha nybörjarscrapkurs i Vällingby!

4 kommentarer:

Catharina sa...

Oj, ballong med bomull och knivar... låter inte så kul!

För ett tag sen efterfrågade du presenttips... Jag beställde den Silvriga Barnkammarboken på AdLibris (179 kr) och tycker den är ett bra alternativ till att ge barnkläder till nyblivna föräldrar, så den rekommenderar jag. Dessutom tror jag den kostar nästan 400 kr i vissa bokhandlar på stan, så då är det ju ett fynd också :-)

Krya på dig!

Anonym sa...

Hoppas att du kryar på dig.
Härligt med kamin. Jag ångrar mig inte en sekund. Det är så mysigt.
Renovering av mitt kök har försenats lite pga att svärfar har mycket att göra nu i början på november. Så jag får gott vänta någon vecka till.

Kram

Maria

ylva sa...

åh, vad mysigt! tycker att det är så bra med den där modellen där man kan se elden också. det blir ju nääästan som en öppen spis samtidigt då. håller på och letar efter en till stugan i skärgården :). hoppas att det känns bättre idag!

kram kram,

Anonym sa...

Åh så mysigt det ser ut! Hoppas det gick bra i Vällingby, trots allt strul med leveransen!