tisdag 11 november 2008

Inspektion

Igår var Johnny här och inspekterade jobbet som TorkAB gjort. Det finns en liten lista på småsaker som ska göras klara. Ventillock, ett konstigt snöre som hänger i badrummet nere ska bort, fem kakelplattor har hackats bort och ska ersättas med nya, en liten elledning ska flyttas och fläkten ska upp (fläkten är vårt ansvar)... Några fler grejer var det också, men det är inte lätt att komma ihåg allt så här på morgonen.

Vi fick också klartecken att sätta igång golvvärmen i badrum och hall nere. Vilken skillnad! Värme under fötterna är helt klart underskattat. Jag gick in i badrummet och stod där en lång stund bara för att det var så skönt.

Eftersom det känns meningslöst att hänga upp gardiner som ska bytas ut om tre veckor igen har vi bestämt oss för att sätta upp de röda linnegardinerna redan nu. Dels är de snygga och dels behövs det lite textil och färg för att göra ett hem riktigt hemtrevligt. Tavlorna har ju till stor del kommit upp och det gjorde verkligen skillnad. Nu är det tre foton på barnen som ska bestämmas och beställas. Jag har haft samma foton i många år (fem tror jag), så det är dags för lite förändring. Tycker det är så snyggt med svartvita närbilder, så det kanske blir något sådant. Får se!

Jag beställde ju ett par julstämplar från Motivet.com. Jag har bara inte hunnit testa dem, men ikväll ska jag sitta och pyssla då barnen har lagt sig. De senaste veckorna har nästan all tid gått till huset (och till att sticka julklappar), men nu tycker jag att det behövs lite annat!

1 kommentar:

Anna sa...

Vad skönt att ni börjar få ordning. Golvvärme är underbart. Victor och Philip är jätteduktiga på engelska. Hänger med bra i skolan. Jag tycker det är svårt med deras läxa ibland. Måste kolla upp vad vissa saker betyder, speciellt i matten. Dom läser Thai i skolan, de förstår en hel del men pratar inte så mycket. Hälsa familjen.