onsdag 3 februari 2010

Dag ett - intagningsprövning Adolf Fredrik.

Idag ska jag in med yngsta dottern till stan. Det är dags för uppmjukning och introduktion till Adolf Fredriks musikklasser. Vi har gått igenom proceduren två gånger förut med storasyskonen och två gånger har det kommit positiva antagningsbesked. Ingen vet hur det går den här gången. Syskon har inte förtur, dagsformen är viktig och så måste man väl ha lite tur också. Hur som helst är jag glad över att S får chansen att känna in sig lite först så att själva provtillfället inte blir så överväldigande!

4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Skönt att man får gå och känna sig lite för först! Jag håller tummar och tår för att S också kommer få ett positivt besked!!

kram

Miaa sa...

Jag hoppas verkligen att det går bra för S. Hoppas också det var en bra dag!
MVH Miaa

ylva sa...

åh, önskar all lycka till och håller precis alla tummar :)! har självklart varit och kikat på miniablumet, jättefint blev det ju! precis som vårsjalen ;). jag blir alltid lika imponerad när folk skriver att "ja, jag gjorde väl inte som i instruktionerna direk..." och så blir det hur bra som helst. hade jag suttit med det där hade jag hållit mig paniskt och benhårt till varenda gnutta instruktion *lol*. tyckte det var så tråkigt med era vänners son... förstår att det räcker hela vägen över atlanten! blir lite sur på mig själv för att jag lyckades missa tävlingen, jag vet ju vem jag skulle ha nominerat. hoppas att du håller i en ny någon gång ;). och jag vet, någonstans där i mitten av december blir det så träligt med ett album, men om man lyckas komma förbi de där omkring 14-19 ungefär, då blir det mycket roligare igen :). och du är snäll du ;).

önskar många fler mysiga, varma brasor och sedan en spektakulär vår!

kram kram,

Anonym sa...

Tänka att hon blivit så stor så att hon kan söka till AF! Fantastiskt!!!

Elisabeth