tisdag 9 februari 2010

Samma, men olika.

Jag har, ännu en gång, rensat bland mina scrapgrejer. När jag såg ett av mina favoritpapper från K@Co bestämde jag mig för att det var dags att skapa något med det, inte bara tycka att det var fint. Sagt och gjort. En stund senare hade jag gjort de här tre korten. Jag försökte göra tre helt olika kort trots att jag använde ungefär samma utgångsmaterial.


Mest min stil. Handklippta minilöv och utstansade prickar med Stickles på. Stämpeln är från ett fantastiskt set, Christina Renee, och stämplat med fluid chalk (Chestnut Roan). Handskriven text.


Jo, men det här är väl också min stil. Guldglittrigt av Perfect Pearls, bakgrundsstämpel från samma set som första kortet, vellumpapper klippt på fri hand till blomman, handklippta blad med fluid chalk på kanterna och se en liten tillklippt "mittdekoration" samt en blomknapp från LaDiDah (KI Memories).


Sådana här kort tar jag mig dessvärre sällan tid att göra. Embossad och chalkad bakgrund (Cuttlebug), utklippt och chalkad blomma satt på distanskuddar, ihoprullad (eller ihopklämd) stjälk av brun kartong, vellum med handskrift och så lite blad och en rosett. Allt utom texten sprayades också med ett lager Perfect Pearls.

4 kommentarer:

Miaa sa...

Vilka fina kort! Och visst är det en härlig känsla när man äntligen kan släppa taget om det finaste papper man har!! Jag har några såna, som jag klappar på ibland, men snart är det dags för en eller två...
/Miaa

Tette sa...

Vilka fina kort! Jag håller med, det härligt när man väl använder de där papprerna som man bara sparar och sparar ... på

Hoppas att allt är väl med dig!

ylva sa...

du är bra mycket mera kreativ än jag, du :). jag har väldigt svårt att hoppa mellan stilar ;). det blev så fina kort! alla på sitt vis liksom. och det där med favoritpapprena *lol*... det är så svårt att sätta saxen i dem.

och vilka härliga pulkabilder :)!

vilka intressanta inlägg om skolan och maten förresten. fast jag har inget som helst svar. mina barn går ju i helt annan slags skola än den jag gick i och även om jag kan tycka att de är lite väl inrutade och icke-flexibla ibland, läroplanerna och fröknarna, så är jag glatt överraskad! kan ju säga att jag var skeptisk först *lol*. men de trivs och lär sig faktiskt en hel massa :). blir så glad över det. och här får man välja mellan att betala för skolmaten eller komma och hämta barnen för lunch hemma. vi har gjort båda delarna, men skolmaten fungerar bra :). ibland knasar de ju till det med nuggets (blä...) eller liknanade för att barnen ska bli "glada", men för det mesta är det liksom "riktig" mat. mycket lokala grönsaker och tillagningar.

och jag hoppas att det finns många, många fler som tar lite ansvar för allt möjligt ;). tack snälla för det du sade :).

kram kram,

Cattis sa...

Riktiga monnah kort. Jättefina...och din handstil är ju så snygg, men det har jag sagt förr ;)
Visst är det härligt att äntligen våga klippa i dom fina papprena! =)

Kramkram