söndag 28 februari 2010

Tack!

Jag vill bara tacka för alla era kommentarer på det senaste inlägget. Spännande att höra vad ni tycker och tänker!

Det har redan hunnit bli dag tre på sportlovet, i alla fall om man räknar helgdagarna också (och det gör vi). Mina stackars föräldrar hamnade mitt i något bombhotsdrama på väg ner till Tyskland, fick stå i sju timmar på ett tåg och sover visst på hotell i natt eftersom de missade sista färjan till Amrun där de ska träffa J, T och lilla K.

Jag och tjejerna ska åka på sportlovskryssning med goda vänner. "Äsch, det är ju bara som att vara i ett stort köpcenter...", sa sonen. Kanske är det så, men man får åtminstone lite ombyte! Tre bufféer på fyra dagar är dock inte helt bra för mig. Jag får sikta in mig på det gottaste helt enkelt!

Förresten hade jag en jättehärlig dag inne i Stockholm i går. Fina Tina kom och hälsade på från Linköping. Vi hann prata mycket och passade samtidigt på att vara lite kulturella (Nordiska muséet), upplevde vår vackra (eller snarare hemskt slaskiga) huvudstad och träffade vår oväntat gemensamma kompis på en sen lunch. Roligt, roligt! Känslorna från sådana här dagar får man lägga på pluskontot för framtida tråkdagar.

Nu får vi bara hålla tummarna för att mina föräldrar kommer fram ordentligt till det där hotellet. De är alldeles utmattade efter dagens äventyr, så jag hoppas verkligen att resten av deras vecka på den här semestern blir bättre!

1 kommentar:

Anonym sa...

De har kommit fram!