tisdag 23 februari 2010

Hemskola idag.


Ingen kan säga att vi inte försökte få barnen till skolan. De två äldsta fick ha hemskola idag. De var mycket effektiva och hann antagligen lära sig mycket mer än om de hade varit samma tid i klassen. Här fanns det inga klasskompisar att tjattra med och så behövde ingen vänta på att datorn skulle bli ledig för att skriva ut saker och ting. För en stund sedan var det trumövning i rummet här intill. "That's the way, aha, aha, I like it..."

2 kommentarer:

ylva sa...

lite hemskolning är nog bra ibland ;). annars tycker jag att det är så roligt att ni är kontaktfamilj. visst är folk olika?! äsch, jag tappade tråden igen... varje gång jag kommer hit så vill jag kommentera en massa, men så sitter jag mest med någon slags ogripbar mysighetskänsla :). jag är glad över att ni har det så bra och så mycket kärlek och att du ser då mycket fint i vardagen. ungefär *lol*. layouten är jättefin förövrigt, men jag fastnar ändå mest i det du skriver i inlägget. det känns så rätt på något vis :).

kram kram,

Meri(txell) sa...

Hej Monica! Det var ett tag sedan och ville bara säga hej och skicka dig en kram! Har du slutat scrappa helt och hållet? Vad jobbar du med nu för tiden? Meri