torsdag 18 februari 2010

Låt varje dag bli den bästa.Både i tisdags och i går hade jag fina dagar.

Jag pratade med flera av mina systrar och kände mig glad för deras skull! (Vad annat kan man bli av positiva lönesamtal, Hawaiiresor, ultraljud där man får hälsa på en ny liten familjemedlem, skogspromenader på snöig "Autobahn", firande av att helt plötsligt ha tre "stora" barn och slippa tänka på fler blöjor och en hel del andra roliga nyheter?)

Trots mitt absoluta ointresse inför ämnet sport kan jag inte låta bli att engagera mig lite i OS. Jag blir tårögd när en svensk svischar över mållinjen som första man eller kvinna och hejar på de stackare som ger allt för att hamna sist i kön. Tänk att Sverige redan har vunnit två guldmedaljer! (Jo, för när det gäller sport talas det alltid om vi och oss. I alla fall när det går bra...)

Så här långt gillar jag min kurs i Visuell Kommunikation. Tyvärr har jag fortfarande inte fått kurslitteraturen, så jag har inte riktigt kunnat komma igång. I går kom ett e-brev som talade om att boken jag beställt tyvärr inte kommit från England än, så nu fick jag möjlighet att beställa från annat företag. Förhoppningsvis behöver jag inte vänta i tre veckor till...

Så, dagens övning blir att hitta alla roliga och fina saker och händelser runt omkring mig. Jag tänker fokusera på dem. Det känns bra.

2 kommentarer:

Helena sa...

Du är tillbaka!! Vad roligt! Det har jag helt missat. Jag såg nån länk från nån annan och här var du igen. Roligt!
(Var det jääääätelängesen du började, eller slutade du aldrig?)

Sockergrynet sa...

Tänk så mycket härliga saker det finns omkring oss att glädjas åt!! Tack för att du påminner!! All kärlek till dig! <3