måndag 19 april 2010

Ah, det slutade!

I morse kom jag ner till doften av nybakat bröd och... Men vänta, vad var det som hände? Snö? Stora flingor singlade ner utanför mitt nytvättade köksfönster och jag förstod ingenting. Som tur var slutade snöfallet relativt snabbt och det tunna täcket smälte snabbt bort.

Min fina kusin C kom för att sova över i går kväll. Hon skulle ha flugit hit från Kallinge i morse, men hon och två andra kurskamrater hyrde istället en bil och åkte hit i förväg. Det är alltid lika kul när C kommer hit! Hon är så trevlig och insiktsfull och det är mysigt att sitta uppe med en kopp te, länge, länge.

Eftersom det är måndag är det dags för ny kortskiss. Det här kortet skickade jag till en kompis strax innan påsk då det kanske passade lite bättre än idag.


Ni som är lika intresserade av skola och lärande som jag kanske också blir lite chockade, eller snarare förundrade, av följande YouTube-klipp. ("Spola fram" till 1:30.) Qué?

4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Förundrad var verkligen ordet. :/

Härligt att vakna till doften av nybakat bröd och att ha trevligt besök. :)

Snön däremot hoppas vi bara var en tillfällighet. ;) Det är ju sol och värme som ska gälla nu. :)

Hoppas du får en fin vecka Monica!
Kram Lotta

Miaa sa...

Ja, vad ska man säga?? Förundrad är ett bra ord här.

Ha det så bra, och hoppas snön redan är borta!

/Miaa

Ellison sa...

Mmm vad gott att känna nybakat bröd! Och vilket fint kort! Nej jag har inte virkat blommorna själv, önskar jag tog mig tid och lärde mig virka igen :)

Myamia sa...

så sött kort!!
jag älskar din nya header! så snygg!!!