fredag 9 april 2010

Oretuscherad verklighet.

I bloggar visas oftast vackra bilder och fina skapelser upp. Min blogg är vanligen inget undantag. Här kommer små nedslag av vårt hem som det såg ut klockan åtta i morse. Så här såg den bittra verkligheten ut. (Nu är det dock fixat, för jag fick värsta röjrycket.)


Delar av gårdagens inköp i en hög bredvid trappan.


De sista vinterattiraljerna som legat rena och ihopvikta på samma fåtölj i mer än en vecka. De ska "någon annanstans", men jag vet inte riktigt vart än.


P4 i köket. Trevligt morgonsällskap, i alla fall för det mesta. Förut lyssnade jag på Rix Morronzoo. Inte längre. Tyvärr gillar jag inte Ola och Sofia är "sådär", som äldsta dottern skulle ha sagt. Kanske har jag bara blivit gammal, gaggig och sentimental, men jag saknar den gamla kärntruppen.


Resterna efter makens och min Millenniumkväll i går. Vi hade spelat in tredje delen som gick i lördags. Vaniljrooibus från Lidl. Gott.


Väldigt goda mördegskakor som yngsta dottern bakade i går. Jag fick uppbåda all min viljestyrka för att inte trycka i mig fyra-fem stycken så där.

Tja, det var min hemmamorgon, apropå att leva i nuet. Haha!

4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Underbara bilder av nuet och verkligheten... :) Känns skönt att man inte är ensam... ska snart göra ett ryck jag med för att få helgfint.

Trevlig helg!
kram

tinajo sa...

Haha, jag som just lade upp ett fulfoto på min "kreativa röra" (låter bättre än att bara säga "röra" - eller hur?!). Fick ett städil i dag dock, så nu är det kreativt lugn. :-)

Fiffi sa...

Älskar er verklighet!

Min plats i solen sa...

När man står mitt uppe i sin egen röra och undrar hur 17 det kunde bli så rörigt känns det skönt att veta att andra har det precis likadant. ;)

Ha en underbar lördag!
Kram Lotta