lördag 5 februari 2011

Tillbaka till mitt vanliga Jag.

Det känns inte helt okej att ställa väckarklockan på 4.45 en lördagsmorgon, men det fick vi göra för att hinna få iväg maken och de två äldsta barnen. De åkte iväg till Romme för en dag i skidbacken. Roligt för dem! Jag är nu inte så förtjust i att åka utför, så jag och yngsta dottern stannade hemma för att få en dag för oss själva.


E packar matsäck klockan fem på morgonen.

Jag hoppade i säng igen då jag kommit hem efter att ha skjutsat de andra till bussen. Det var skönt att få ett par timmars sömn till, för jag var minst sagt grusig i ögonen efter bara fyra timmars sömn! Jag och S har haft det så mysigt hela dagen. Vi har varit på utflykt, ätit gott, köpt blommor till oss själva (i färger som vi blir glada av, antagligen inte den senaste trenden, apropå mitt förra inlägg), skickat ett överraskningspaket till någon, plockat ihop pysselpaket till några andra, sorterat mina You Do-prylar och sjungit en massa. Man får skratta ofta då man tillbringar tid med den här tjejen...


Michaela, fantastiskt duktig florist som jobbar hos Blomstrande Ting, gjorde vår vackra "må bra-bukett".


Eftersom jag hade kameran med mig ute kunde jag inte låta bli att ta kort på denna kvarleva från förvintern. Kan någon amatörarkeolog tala om för mig vad det är jag har hittat i trädgården? (Hihi!)


1 kommentar:

Min plats i solen sa...

Härlig dag! De är som balsam för själen de där dagarna. :)

Kram