söndag 6 februari 2011

Så här en söndagskväll...

... borde väl budskapet vara mer andligt eller själsligt än politiskt. Ni kan ju vänta med att läsa den här artikeln tills i morgon då. Lång och tankeväckande, även om det är tio år sedan den skrevs. Säkert sticker den i ögonen på vissa.

Jag brukar reta mig på att nyhetsrapporteringen oftast är så enkelsidig, att det som står i tidningen och hörs på TV är "sanningen" och att alla som tänker annorlunda än de vänstervridna journalisterna och opinionsbildarna "tänker fel". Jag ger mig själv varken tillhörigheten vänster eller höger och tycker som jag tycker. Med stigande ålder har jag börjat tillåta mig att stå för mina åsikter, också de som inte är "rätt" i allmänhetens ögon. Det är ibland jobbigt, men för det mesta berikar det mitt liv.

Jag älskar livet. Jag försöker känna en grundkärlek till alla människor. Jag försöker fokusera på det goda i mitt liv för att inte tillåta bitterheten ta över mitt hjärta. Jag försöker vara en god mor, en trogen maka och en medmänniska att lita på. När mitt liv på jorden är slut hoppas jag att de val jag har gjort fler gånger har varit rätt än fel.

Inför den nya veckan önskar jag er stunder av lycka och möjligheter att känna tacksamhet.

1 kommentar:

Fiffi sa...

Jag är med dig ;) 1984 kan kännas skrämmande sann i vissa perspektiv.