torsdag 3 februari 2011

Tipstorsdag!

Jag gillar inte direkt att shoppa. Jag tycker inte om att strosa i affärer (jo, en riktigt bra second hand-butik kan vara trevlig) och jag kan inte surfa runt i olika webbutiker utan att få myror i brallan. Där kommer ni, kära läsare, in i bilden! Varje torsdag kommer jag att be er om tips på olika saker som jag behöver eller skulle vilja ha. Detta återkommande inslag kommer att kallas just Tipstorsdag.

Då sätter vi fart med mitt första uppdrag! Jag har i alldeles för många år haft en svart handväska i tyg från Ordning och Reda. Den har långsamt förfallit och när fodret en dag i förra veckan gav sig, oåterkalleligt, fick den åka i soporna. Sedan dess har jag använt en röd fuskläderhandväska som jag köpte på Lindex för 40 kronor förra året. (Det var supermegarea...) Väskan i sig har flera fördelar. Den har rolig färg, den har rejäla dragkedjor som gör det svårt för tjyvar att ta sig in, det finns lagom många fack och den är precis lagom stor. Nackdelarna gör dock att jag inte gillar den. Jag vill kunna bära min handväska över axeln i stället för att behöva bära upp den som en trofé hängandes från underarmen, plastigt fuskläder är faktiskt inte snyggt och dragkedjorna är jättesega.

Er uppgift är således att tipsa mig om riktigt snygga, lagom stora (bör kunna härbärgera ett kollegieblock i A4-storlek), prisvärda handväskor, föredragsvis i läder. Jag håller mig gärna till samma då jag hittat något jag gillar, så jag önskar en klassisk modell. Skulle något av era tips leda till köp från min sida lovar jag en liten hittelön.

3 kommentarer:

Anja Olergård sa...

Själv har jag ingen aning och är i en likadan, om än inte fullt lika desperat, sits. Ser mycket fram emot tipsen du ska få :)

Anonym sa...

Jag tycker om väskorna som finns på www.rosenalvorna.se Jag har tre stycken väskor där ifrån. De är inte i läder men det tycker jag är bra för då blir de inte så tunga. De är romantiska och personliga och jag tror en sådan skulle passa dig bra!
Kram
Annette

gunilla|uniquelyme sa...

http://www.butlerbag.com/line.html

Jag har två billigare (fuskläder) som hon gjort för Avons räkning, men skulle inte tacka nej till en av dessa väskor. Här håller sig allt på plats (i alla fall så länge man lägger grejerna i facken och inte ovanpå). A4 blocket får plats mellan väskans innervägg och facken.