måndag 28 februari 2011

Gult - Fira färgen!

Nu är jag så hjärtligt trött på vintern att jag måste se framåt. Jag ska försöka ge mig på lite färgglad terapi och börjar med en gul inspirationsrunda.


Tulpaner är mina favoritblommor, men ranunklar kommer inte långt efter. Den här skönheten har stått i över tre otroliga veckor, först i en underbar bukett och sedan som solitär på fönsterbrädan.


Ibland behöver man påminna sig om skönheten i det vardagliga. Klädnyporna är inte bara praktiska, utan också rätt söta.


Draperityget i tvättrummet har jag redan visat, men jag tycker det är värt ännu lite mer utrymme.Bananer i all sin kolhydratstinna härlighet verkar vara helt ute om man inte är småbarnsförälder. (Det går helt enkelt inte att hitta ett mer praktiskt mellanmål att alltid ha med sig.) Här hemma har vi dock återupptäckt bananer som en härlig utfyllnad i smoothies och alla barnen tar gärna en sväng om fruktskålen då de kommer hem från skolan. Dessutom är bananer i varm matlagning riktigt gott trots sin touch av åttiotal.

5 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Härlig gul inspirationsrunda du bjuder på denna måndag Monica. Med ens känns min dag både ljusare, mer vårlik och definitivt gulare. This Monday is yellow! :)

Kram på dig

AnnaB sa...

Vilka superhärliga gula foton...! Jag börjar inse mer och mer att jag har underskattat färgen gult! :)

Mya sa...

jag ÄLSKAR färgen GUL :) Vilket glatt inlägg!
draperiet ser ljuvligt ut :)

Sockergrynet sa...

Vilket härlig energiinlägg!! Gult är skönt! :)

Linnea sa...

Härligt inlägg! Gul är min favoritfärg, den är så pigg och glad :) Ditt tyg är jättefint!