torsdag 20 november 2008

Lite test av olika saker.



Jag fortsätter att använda mina fina saker! Jag har faktiskt köpt några av Inkidos nya julstämplar trots att jag inte är någon storstämplare och trots att jag tycker att jag har mer än nog här hemma i mina högar. Inkido gör enligt mig Sveriges snyggaste stämplar! Dessutom är de Metalimos trevliga grannar under Formex-mässorna och i gänget ingår en supergullig lilltjej. (Hon föddes under en pappersmässa i Tyskland. Snacka om att födas in i företaget!)



Jag använde Almanachstämpeln för att göra ett kort som man kan använda till lite vad som helst. Tack igen Lene för det fantastiska paketet som kom för några veckor sedan! Jag använde en hattnål och spets från paketet. Stämpeln embossade jag med guldpulver och så använde jag en dos Chestnut Roan (fluid chalk) på allt utom själva kortet. Under allt har jag använt rätt många distanskuddar. Jag gillar 3d-effekt...

Jag har både scannat och fotat kortet för att visa hur olika man kan uppleva samma kort. Jag tycker att scannade motiv visar vad man har använt väldigt väl, men fotona ger ett helt annat djup och en känsla för själva kortet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilket läckert kort!

Anonym sa...

dösnyggt kort! o det är så läckert med att de korten ur andra vinklar.

Mya sa...

ett riktigt Monnah-kort = ÄLSKAR!
KRAM

Anonym sa...

Underbart kort verkligen!!! *love*
Tack för de fina kommentarerna du lämnar i min blogg!
Kram Kicki