måndag 7 februari 2011

7 februari 2011.


Dagens Milla. Vår katt fastnar sällan på bild. Hon är skygg och lite allmänt konstig, men vi älskar henne precis som hon är! Här sitter hon på kylskåpet och ser till att alla gör det de ska i köket.



Vi gillar våra familjekvällar. Den här gången stod chokladprovning på schemat. ICA Kvantum hade duktigt skyltat chokladnyheterna, så jag tog helt enkelt en av varje. COOP blockchoklad och Kladdkaka Vanilj fick vara med för att fylla upp rutorna. Marabou Mango fick höga betyg av alla och Cloetta Kexchoklad Blåbär gillade vi också, men Marabou Sensations Macadamia Honey fick inte speciellt höga poäng. Jag var den enda som gillade Marabou Premium Cocoa Pecan Sea Salt, så stackars jag får väl äta upp resten av kakan själv...

3 kommentarer:

Mamma med ambitioner sa...

Ja stackars dig :) Chokladprovning vad häftigt.
Hoppas du får en fin vecka. Kram Kristina

AnnaB sa...

"Lite allmänt konstig"... det är nog ungefär så jag skulle beskriva våra katter också. Eller förresten, den ena är nog mer än lovligt konstig. Men bra ändå, förstås. =) Jättefint foto på Milla! Chokladprovning låter toppenkul. Marabou Mango, alltså... jag som gillar vanlig mjölkchoklad bäst är lite skeptisk. Men jag kanske får offra mig, och prova... =)

Helen sa...

Vilken kul idé att göra med familjen! Var får man tag på pappret?