fredag 4 juni 2010

BUS och annat roligt.


Nu är sommaren verkligen här. Känner ni det?

Har ni testat Brun Utan Sol-kräm, så kallad BUS? Jag köpte en flaska Dove för ett tag sedan eftersom min syster rekommenderade den förra året och jag kom ihåg att det blev väldigt snyggt, med en fräscht solbrun nyans. Flaskan blev stående, men i onsdags kände jag att det var dags att skrubba huden och smörja in mig. Jag var väldigt noggrann och läste också att det rekommenderades att man inte tog på sig några tajta kläder förrän krämen hade smält in i huden riktigt ordentligt. Det hade jag inte tid för, så efter tio minuter var jag "klar" och tog på mig stödstrumpor eftersom jag visste att jag skulle gå på stan hela dagen. Jag kan tala om att mina armar och lår ståtar med en väldigt snygg färg, medan mina underben är tvärrandiga i orangebrunt och, tja, vinterhudsvitt. Det ser i alla fall väldigt roligt ut! Just nu är jag glad över att BUS inte håller i sig längre än det tar för huden att förnya sig. Bildbevis kommer inte av förklarliga skäl.


Det har gått fyra dagar på årets första halvårs sista månad. (Hängde ni med?) Den här månaden är det äldsta dottern som pryder familjekalendern med sitt lyckohopp.


Vi har ätit god mat hela den här veckan. Jag är matlagningsperiodare och får ryck då jag verkligen tycker att det är riktigt roligt att få utlopp för min kreativitet genom att hacka, blanda, röra och smaka. På Coop Extra sålde de färdigmarinerade spare ribs som vi stoppade i ugnen i en timme. Färdigmarinerat tillhör inte favoriterna, men Honey BBQ lät gott, och revbensspjällen kostade bara 34,90 kr/kg. Det blev verkligen lyckat! Jag gjorde en riktigt smarrig skysås och serverade med ris och tomater. Ingen behövde gå från matbordet hungrig. Det är tacksamt när hela familjen äter med stor aptit och matglädje. En lagom lunchslatt sås ligger nu i frysen till någon dag då matlagningslusten kanske inte infinner sig.


En kvinna kom med den här kartongen då jag inte var hemma. Den innehöll en massa roliga grejer och fick pysselfingrarna att rycka. Innehållet kommer jag att berätta om vid senare tillfälle. Jätteroligt är det hur som helst, i alla fall för mig!

I morgon bitti ska jag sätta mig och pyssla ihop ett bebiskort och ett 40-årskort eftersom det står två uppvaktningar på dagordningen. Med tanke på hur morgondagens schema ser ut är det väl dags att packa ihop. Bloggen blir inte roligare än så här just nu, men jag hoppas att bloggandet blir bättre nästa vecka. So long!

2 kommentarer:

AnnaB sa...

O vilken spännande låda..! Ser fram emot att få höra mer och se pysslat resultat! :)

BUS är något som skrämmer mig. Men det vore ju inte mer än logiskt om produkterna utvecklats till det bättre sedan mina tidiga tonår. =)Kul att höra att det blev snyggt, förutom där strumporna ställde till det.

Hoppas att helgen blir bra!

mamma med ambitioner sa...

Hej min vän!
Du ska veta att dina inlägg är bland de bästa man kan läsa:)
I stundande studenttider tänker jag precis som du, barn som tror att de blir stora över en natt och plötsligt kan och vet allt. Hua mig det gäller att förbereda sig duktigt innan vi är där. Mina barn är 9, 13 hur gamla är dina.
Bus ja det har jag inte testat men har hört många som är nöjda. Ska jag prova så vet jag hur jag inte ska göra....... tack, tack. Du är otrolig med dina fina kort jag fattar bara inte hur du hinner. Så skönt att du inte tänkte utmana oss bloggare inför nästa års stockholm marathon. Jag har börjat springa men en mara, nej jag tror inte det. Nej du nu ska jag smörja in min med solskydd och traska ut i trädgården. Ha en toppen dag många kramar Kristina:)