onsdag 16 juni 2010

Filmtips!

Det är väl ingen som sitter inne när det äntligen har blivit sommar, i alla fall för en kort stund... Jag vill ändå tipsa om att en av mina absoluta favoritfilmer går på på kanal 9 i kväll. Skicka Vidare (Pay It Forward) heter den och är spännande, rolig, romantisk och alldeles förfärligt sorglig!

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Hej Monica!

Tack för tipset! :) Den har jag inte sett så det vore kanske något för i kväll. Efter vår heldag i Göteborg känner vi oss alla lite möra nu i kväll och då är ju en bra film i tv-soffan perfekt. :)

Sedan vill jag tacka dig för dina rara ord på min blogg. De värmer verkligen mitt hjärta och jag blev så glad. :) Roligt att höra att du gillar just det spretiga med min blogg och att du tycker om mitt sätt att skriva. Vad glad jag blir! :)

Som läsare av din blogg tycker jag att du har helt rätt angående din blogg, den är nog helt enkelt en del av dig. Jag tycker om att komma in här och läsa dina inlägg just för att de handlar om din vardag och alla möjliga aspekter av den. :)Jag blir glad och ofta får du mig också att tänka till lite extra. Det gillar jag! :)

Tack för att du tog dig tid att dela med dig vännen. Det betyder mycket för mig. Tack! :)

Kram Lotta

Filmtips sa...

Mycket bra filmtips, det är en av mina favoritfilmer.