onsdag 23 juni 2010

En härlig dag.Jag skulle ju visa hårfärgen som inte längre är ny. Det har till och med gått så länge sedan frisörbesöket att "di sma grå" har hittat tillbaka. Jag gillar fortfarande färgen. Den heter något med hasselnöt, men jag tycker den är mer orange än nötbrun.


Tänk att mat smakar så mycket bättre när man äter den ute! Delikatessgurkor, libanesiska vindolmar, nöt- och russinmix, nybakade kakor och dricka stod på menyn.


Hahaha! Vi har skrattat gott hela familjen åt det här fotot. Har ni sett så lika männen i familjen är? Deras näsor är helt olika, liksom håret, men annars behöver man inte betvivla släktskapet.Sötgurkan hoppade i med kläderna på och fick ett skönt kvällsdopp. Det såg nästan frestande ut trots att jag numera inte badar om det är det minsta kallt. Usch, så trist jag har blivit.

Storasyster längtade så till Blekinge att hon åkte ner själv med bussen idag. Modigt! Nu är hon hemma hos några av kusinerna och sover förhoppningsvis för att hämta shoppingkrafter. I morgon är det ju dags för lövis!

För övrigt ringde mamma och berättade att hon hjälpt far att sätta gummiband runt lagom stora buntar av dill. 25 otroliga kilogram av egen, ekologiskt odlad dill. Den ska levereras klockan fyra i morgon bitti så karlskroniterna kan få finfin dill till midsommarpotatisen. Mums!

4 kommentarer:

Miaa sa...

Vilken underbar kväll!

Och vilken underbar LO du lyckades få fram på träffen! Hela meningen med träffar är väl just "träffen", alltså mötet med alla människor, så att ha lyckats få en hel LO gjord är väl inte illa?! Dom andra är lika fina dom!
Ha det så bra!
/Miaa

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Vilken underbar kväll ni hade! :) Familjetid är den bästa tid som finns. :)

Ha en riktigt mysig och fin midsommarhelg tillsammans. :)

Kram Lotta

PERNILLA sa...

ja, oj vad lika killarna är! ha en skön midsommar i karskrona!!

Sockergrynet sa...

Så härliga bilder och jag gillar bilden på dig!! <3