måndag 7 juni 2010

Grattis alla sommarlovsfirare!


Nu närmar sig den svenska, långa ledigheten för många barn och ungdomar. För vissa är den här tiden fantastisk och årets energiladdningsperiod. För andra innebär sommarlovet några månader av pusslande för att få ihop plats, tid och ekonomi. Jag tillhör de lyckliga som tycker att sommarlivet är rätt underbart och njuter av sommardagarna oavsett om solen skiner eller regnet faller. Den här presenten firar vi in sommaren med. Grattis till oss alla!

För övrigt är det dags för en ny kortskiss i Kortskissbloggen. Tyvärr har jag missat veckans kort, men nästa vecka kommer jag igen.

3 kommentarer:

ylva sa...

hej monnah :)! attans, jag blir alltid lika ställd när jag kommer hit, för dte är så mycket som jag vill säga att jag inte ens vet var jag ska börja. du skriver så kloka saker :), den saker är klar iallafall. och så blir jag alldeles glad av alla dina små vardagsinlägg! tillvaron känns liksom så postiv och lugn och sansad när jag läser det du skriver. iallafall så önskar jag dig världens underbaraste sommarliv den här sommaren med :D ! och så hoppas jag på ännu fler somriga bilder och funderingar ;).

och så måste jag absolut säga tack för dina uppmuntrande ord ;). fast jag misstänker att fransk medicin innehåller mängder av socker för barnen liksom ber om medicin och så tycker de att det är orättvist om dena ena får mer eller av en annan sort :o ?! och jo, hmm, jag känner mig lite lindad :p. fast liiite bättre nu iallafall!

sommarkramar,

myamia sa...

jag håller med dig. sommarlivet är underbart oavsett väder. solen kan ju liksom inte skina jämt.
jag skulle oxå behöva en sommarpresent.
massa kramar mya

Min plats i solen sa...

Hej du!

Här längtar vi också till sommarlovet och sommarlivet. Ömsom sol och ömsom regn är väl en underbar sommarblandning. :)

Jag hoppas att ni kommer att få en härlig sommar och vad härligt att fira in den med en fin present. :)

Kram Lotta