onsdag 23 juni 2010

En hel layout!

En färdig sida blev resultatet efter flera timmars pysslande. Jo, men jag gjorde några kort också. Visar dem någon annan gång. Jag bara slängde ner lite grejer i min tjusiga, rosa scrapväska och hade inte alls planerat vad jag skulle ha med mig. Jag hade i alla fall jättetrevligt och åker gärna och scrappar (och pratar) med andra likasinnade lite mer ofta! Numera blir det bara sådär en gång om året.

Scannern funkade inte så bra till den här sidan eftersom jag använde 3d-kuddar till det svartvita fotot. Man kan se ungefär hur sidan ter sig i verkligheten.


Hur söta mina barn nu än är ska jag inte scrappa det här fotot fler gånger. Tre gånger räcker. (Jag brukar väldigt sällan scrappa ett foto flera gånger.) En sida till varje barns album! Sidan jag scrappade tidigare i kväll handlar om barnens utveckling, "akvarellblomman" handlar om varför fotot togs och sidan längst ner är en allmän sida som kanske mer handlar om själva pysslet och mindre om scrapbooking som dokumentation. Tur att det finns plats för alla sorters sidor i mina album!


3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Vilka underbara layouter! :) Superfina! :) Härligt att se hur individuella de är även om samma bild har använts. Och du, den bilden av dina tre barn tillsammans är så himla fin att den kan du använda och scrappa på hur många gånger som helst. :)

Ha en fin dag!
Kram Lotta

Joanna sa...

Jättemysigt att se hur du använt samma foto och ändå gjort så olika och personliga LOer. Gillar din stil skarpt!Ser alltid fram emot att se nyskapat från dig. Trevlig midsommar!

myamia sa...

underbara Monnah-sidor!
jag önskar dig en härlig midsommarhelg. kram mya