tisdag 15 juni 2010

Röda tår och en hög kort.


Nu är det sommar. Den här tråkfian har till och med målat tånaglarna neonröda, bara för att bekämpa de åtta graderna utomhus (det skulle lika gärna ha kunnat vara höst...). Jag ger mig inte så lätt!

Sommarlovet rivstartades med några dagar tillsammans med svågern och hans tre barn här hemma. Idag åkte de hem och nu känns det alldeles tomt här hemma trots att hela vår familj faktiskt är här.

Projektet jag pratade om för ett tag sedan var ett uppdrag för You Do. Jag ska hjälpa Lena under Formex och under tiden fram till dess får jag lära känna företagets produkter lite bättre. Grejerna ligger uppe på You Dos hemsida, men ni kan få kika på några av dem här också (tror jag i alla fall).


Allt material kommer från You Do och tanken är att de här sakerna ska kunna pysslas ihop av människor som inte nödvändigtvis är "pysselproffs".

4 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Vad fint med röda tånaglar! :) Finns det något som kan få sommaren att slå till med dunder och brak så måste det väl iallafall vara röda tånaglar. ;)

Jättefina kort! :)

Kram Lotta

Lisen sa...

Målade tånaglar - det är sommar det! Själv målade jag mina ljusblå... Tänkte att jag skulle vara lite medelålders ball och cool, men jag vet inte riktigt om jag uppnådde den effekten jag sökte...

Fiffi sa...

Ääälskar både kort och röda röda naglar! Ha så skoj på mässan, hälsa alla jag känner ^^ KRAM!

Miaa sa...

Vilka fina kort!! Och fina naglar också...

Ha det så bra!
/Miaa