fredag 18 juni 2010

De senaste dagarna i bilder.


Kylskåpsrensning innan semestern innebär en del oväntade maträtter. En kväll hade vi skaldjursfest och det var ingen som var ledsen över att vi övergav augustitraditionen för en stund.


Jag var så otroligt ovig som barn och var riktigt avundsjuk på alla som kunde gå i spagat, hjula och allt annat gymnastiskt. Tänk att mina barn har blivit så viga! Det får vi tacka pappas gener för...Så här fint uppvaktade lillasyster sin storasyster då hon låg ute på altanen och läste i det strålande sommarvädret. Hon fixade allt alldeles själv. En gnutta saft, bubbelvatten, is och lyxsugrören i höga glas. I bästa Martha Stewartstil serverades denna drink sedan på en bricka med parfymdoftande tygblommor. Den här genen tackar jag mig själv för. Haha!

Annars är det väldigt mycket fokus på ett visst bröllop. Jag blir lite nostalgisk och konstaterar att vi delar jubileumsdag med det kungliga brudparet. Visserligen är det femton-år-och-tio-månader-sedan-bröllopet vi firar, men det sägs att man ska göra varje dag till en fest! Jag tänker bänka mig framför vår usla teve och spana in frisyrer, leenden och bröllopsklänningen så klart. Min gissning är att bruden kommer att klä sig i en klassisk klänning med fokus på ett riktigt vackert tyg. Slöja och tjusig håruppsättning lär finnas med, liksom en klassiskt enkel brudbukett och pärlor runt halsen. Annars finns det ju en och annan juvel att låna ur skattkistan... Jag hoppas att ni får en njutbar och minnesvärd bröllopsdag, Victoria och Daniel. (Sedan önskar jag förstås också att jag fick hoppa ner i Signhilds ficka så att jag också fick se allt på plats med egna ögon, men jag förstår om det inte är möjligt.)

1 kommentar:

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Vilka härliga dagar ni har haft hemma hos er. :) Skaldjur funkar alltid hemma hos oss med. Sååå gott! :)

Visst blir man förundrad över det där med gener och dess anlag? Här har vi samma fenomen. En fullständigt ovig mamma och en dotter som kan gå ner i spagat. Vad bra att man kan plocka det bästa lite här och lite där. ;)

Syskonkärlek värmer verkligen ett modershjärta. Härligt! :)

Här var det bröllopsyra så att det stänkte om det hela dagen också. Verkligen en kärlekens dag! :)

Sköt om dig i sommargrönskan!
Kram Lotta