fredag 20 maj 2011

Morgonljus i matsalen och ett bonuskort.


Morgonljuset var så fint vid matplatsen då jag kom ner i morse och en svag doft av liljekonvalj mötte min näsa. Härligt! (Det är konstigt att en doft som är så underbar ger mig kväljningar då den används i parfymsammanhang...) Skuggorna fick väldigt skumma toner. Den vita väggen såg helt enkelt inte vit ut längre.


I går gjorde jag ett kort som en gammal kollega hade beställt. Det kommer jag att visa senare eftersom bröllopet inte har gått av stapeln än. När jag ändå var i farten ville jag öva lite mer på min skalpellhantering. (Jag tycker det är jätteroligt att skära ut saker, men det kräver övning för att man inte ska skära för mycket eller skära på fel ställen, som i fingrarna till exempel.) Därför tillverkade jag ett bonuskort också.


De fantasifulla "träden" fick inte bara vanliga löv, utan också ett litet kärlekshjärta som är mer avancerat än det ser ut. Utskuret, fyllt med glaze och glitter med ett svart, utskuret passepartouthjärta och sedan ett nytt lager glaze över "hela alltet". Jag fick inte till fotot riktigt, men kanske kan ni få känslan av denna tredimensionella detalj genom att titta på bilden och läsa min beskrivning?

2 kommentarer:

Mya sa...

Vilket underbart kort! Så mycket tanke bakom. Åhh det är så kul att pyssla!!!

tinajo sa...

Fint kort! :-)