fredag 1 april 2011

Fredagsmys.

Jag skjutsade barnen till pendelstationen eftersom jag hade försovit mig i morse. Det var bara en halvtimme, men barnen trodde mig inte när jag lite stressat väckte dem med "Vi har försovit oss! Skynda, skynda.". Det var nämligen förra årets aprilskämt. Snacka om "Vargen kommer"... Då godbitarna fick skjuts förlät de mig så gärna och de lovade att jag kunde släppa tanken på det ultimata aprilskämtet eftersom jag redan hade fixat ett alldeles ofrivilligt.

På middagsmenyn står nybakat bröd med tomatsoppan som finns med i månadens Buffétidning. Det luktar gott i köket av oljan som jag behandlat köksbänken med och den färska basilikan.


Dagen har försvunnit i ett nafs mellan jobb, inoljning av träbänkar i köket, många telefonsamtal och ett allmänt begrundande. Nu ska jag fara iväg med flickorna en stund för att fylla på pysselförrådet. Maken roar sig med jobb och sonen är bjuden på födelsedagsfirande efter skolan, så jag tror att vi utökar pysslet till en tjejkväll helt enkelt. Tjing! Trevlig helg på er, kära läsare.

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Oj, ibland blir skämten allvar! Och jag kan ju förstå att barnen inte trodde dig. Fel dag att försova sig på. ;) Men det var ju tur att ni hann iallafall.

Vad gott det låter! Du får berätta hur soppan blev för jag har funderat på den där jag med.

Ha en riktigt mysig tjejkväll!

Kram på dig du fina

pojjo sa...

Hej på dig, så kul få se din blogg oxå :D
Kram Johanna pojjo

Annette sa...

Låter jättegott! Berätta gärna hur den smakade sedan. Jag tror jag skall börja laga soppa jag med litet oftare. Jag gjorde en köttfärssoppa i dag som gick hem hos både barn och vuxna. Och enklare lunch går nog inte att laga, så dubbelt plus!

Ha en trevlig helg!