fredag 8 april 2011

Idag har jag varit i stan.

Jag såg en massa härliga människor, men två "typer" var mer förekommande än andra. (Nja, då glömmer jag alla tonårstjejer och -killar som alla har jeans och Converse, och ni vet alla hur de ser ut.) De typer som jag hade med mig hem vill jag presentera för er. Jag hoppas att ingen känner sig utpekad eller förnärmad. Ni får se det som en övning i att skissa i Illustrator för mig...

Om ni klickar på bilden kan ni se den i större storlek.

3 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Haha, vilka härliga "typer" du mötte idag. :) I Sverige vil vi gärna tro att vi är väldigt orginella, indviduella och unika i vår stil men tar man sig som du gjort idag en liten titt omkring sig så inser man ganska snabbt att nog är vi flockdjur alltid som gärna vill tillhöra en grupp. ;)

Själv är jag nog mer åt damen på centralen än donnan utanför NK. ;)Men med jord under naglarna och ringar under ögonen av allt trädgårdsarbete och skrivande. ;)

Må gott vännen!

Kram Lotta

Aniika sa...

Gillar donnans tuttar, lite sådär åt olika håll! :) Visst är det kul att kolla på folk i stan? Det ska bli mitt nöje imorgon. Kram

ylva sa...

haha, den är jättefin och jag är hemskt förtjust i den nedan (kombinationen av trä, svart och så figuren)! och visst är illustrator roligt ;).

och vet du vad? jag är inte ett dugg förvånad över att dina barn är så sams numera ;). jag är helt övertygad om att du har rätt nämligen!

många kramar,