torsdag 13 maj 2010

Kristi Himmelsfärd.


Det luktar gott här hemma.

Handdukar

Det är en bra dag. Rent i huset (nåja, det verkar vara en never ending story, det där med städning), glada barn på väg till diverse roligheter, väntan på några systrar, Storkyrkan, glass, helg. Jag mår bra. Hoppas att ni som läser det här gör detsamma.

7 kommentarer:

Lisen sa...

Åh vad jag längtar till när det känns så där rent och snyggt ut här hemma! Dina bilder ger mig hopp att en dag när fröken Pandora och hennes ask är tillfångatagen och utkastad och allt kaos har lagt sig - då ska jag njuta av det där rena och städade igen!!!

Sockergrynet sa...

Så mysigt, rent och fin ni har. Jag har INTE städat idag, men nu fick jag helt plötslig lust att göra fint här imorgon! :) Trevlig helg!!

kram

myamia sa...

vilken underbar handdukshög :)
hoppas ni har en finfin helg!
kram mya

Min plats i solen sa...

Vilka härliga bilder! :) Jag kan känna hur gott det luktar hela vägen hit. ;)
Hoppas att ni får en riktigt fin helg!
Kram Lotta

myamia sa...

hej igen!
ang stämplarna. Så gulligt av dig att erbjuda dig att köpa ut till mig :) Jag tror att jag vill kolla på dem irl först så jag ska leta upp ett granit i göteborg.. det är inte så lång tid innan vi ska åka dit nämligen :)
Kram

mamma med ambitioner sa...

Jag kan nästan känna doften ända hit. Vad är det för kokbok? Gillar din mortel, vill ha!!! Har hittat många under min morteljakt men ännu inte hunnit någon som är helt hundra. Håll hårt i din, min vän.
Många kramar Kristina

tinajo sa...

Mysiga bilder, jag har ju aldrig sett ditt hem inifrån så jag gillar dessa snuttar! :-)