fredag 7 maj 2010

Fredag.


Jag har städat som en galning idag. Dammsugit, städat toaletter, torkat golv, tvättat, rensat ut två garderober (Usch, varför kom textilinsamlingen förra veckan? Nu får jag vänta länge med skänkespåsarna i gästrummet.), dammtorkat och lite annat smått och gott. Något som inte var så gott var hur diskmaskinen såg ut på sidorna. Jag har förträngt att missfärgningen som jag lagt märke till i ögonvrån har varit matrester och guck. Nu ser det i alla fall ut som om maskinen är alldeles ny och det är ju trevligt!


Jag hittade sonens älskade goseflodhäst Casimir (eller, enligt sonen, Gassimi) som tyvärr fick flytta ut från sonens rum för några år sedan. Den här flodhästen har burits med i vått och torrt, flyttat med till andra sidan jorden (nästan), fått veta alla hemligheter i världen och framför allt har den varit sonens stora tröstare.Här är alfabetet jag köpte på Granit, så kan ni själva se att det är riktigt snyggt. Jag har ställt upp det på lilla hyllan ovanför mitt skrivbord. (Ah, nu är det ju riktigt bra med de limkladdiga sidorna, eftersom klossarna inte trillar ut trots att de står på högkant!)

2 kommentarer:

tinajo sa...

Den där flodhästen påminner i sin tuffsighet om lilla O:s älskade babyblå lamm. Än så länge så är den en trogen följslagare när det är sovdags, men fortare än vad vi vuxna kommer förstå så får väl den också flytta ut. Tror jag kommer sörja mer än lilla O då!

Hoppas du får en fin helg!

Myamia sa...

Å vilka snygga stämplar! Jag hittade dom inte på granits hemsida tyvärr. Vad kostar dom?
kramkram