lördag 1 maj 2010

Scrappa, scrappa...

Jag har hunnit och haft lust att scrappa mycket idag. Ett gäng pyssliga damer engagerade i Allt om Scraps forum håller i en aktivitet som heter "bloghop". Man hoppar helt enkelt omkring bland olika scrapbloggar för att hämta inspiration och delta i olika utmaningar. (Håller på till den 30/5.)

nsd_lilomomaskiss

Lilo bjuder på en skiss av duktiga Moma. Jag kan inte scrappa på det romantiska sätt som Moma behärskar till fullo, men jag kan tolka på mitt eget vis. Då blir det så här! (Den lilla busken skar jag ut med skalpell på frihand. Blev så nöjd med den att jag använde både positiv och negativ.) Fotot var framkallat utan bildbehandling, och eftersom det togs utan blixt fick det en väldigt konstig ton. Inte bryr jag mig om det. Jag har lovat mig själv att verkligen scrappa om sådant jag vill komma ihåg och det här är precis en sådan grej.

nsd_leamonskiss

Leamons skiss passar min stil perfekt. Det blev till att scrappa om något som pågår här hemma sedan en tid tillbaka, en spännande process som vi går igenom i familjen.

nsd_kort2

Lite rester har jag både här och där. Eftersom jag har lovat mig själv att försöka vara nyskapande med gamla grejer (nåja, det går väl "sådär") plockade jag fram en gnuggis från ett gammalt KI-ark, en gnuggis från Fancy Pants och så en halvny pratbubbla som jag fick utan förpackning för ett tag sedan. Bokstäverna är klippta på frihand och ifyllda med lite glitterlim.

nsd_kort1

Lite fler rester som låg på bordet. Stämpeln är från ett riktigt favoritark med clear stamps, men vem är tillverkaren? Någon som vet?

Ja, men det var väl allt. Jag fortsätter scrappa efter utmaningarna i bloggarna som jag nämnde. Hoppa på ni också, eller snarare hoppa med!

11 kommentarer:

Linda sa...

Men vad mycket fint du har hunnit skapa! =)
Ska också ta o vara med men har haft en febrig liten ettåring här hemma som har tagit all energi idag..

Superfint! Tyckte mycket om det sista kortet..

tinajo sa...

Vilka fina alster, kram! :-)

leamon sa...

Sååå snyggt! Kul att du ville vara med ♥

kram!

Cattis sa...

Mmmmm...jag blir allid så inspirerad av dina alster!! Roligt att du är med och tävlar..ska försöka hinna med några jag också!

Ha en skön söndag!

Kram/Cattis

muhren sa...

Finfina grejer du gjort!
Hoppas allt är bra!

Kram Linda

Lilo sa...

Jättefint!!! Och så härligt i din stil! Jag var en hejare på att baka för något år sedan. Inte en köpelimpa kom innanför dörren. Men så blev jag tröttare igen och nu räcker inte orken till det. Men förhoppningsvis blir jag piggare under sommaren och då kanske familjen får hembakt igen! =)

Sockergrynet sa...

Underbara alster på äkta Monnah-vis! Tack för inspirationen!!

Lisa sa...

Underbart att hinna skapa så mycket på en och samma dag :o)
Härlig inspiration i de fina layouterna!

AnnaB sa...

Å så härligt med så mycket scrap! Superfina layouter och kort! Den utskurna lilla busken är sååå snygg!

Min plats i solen sa...

Vad många fina saker du har gjort! :) Härligt när inspirationen och lusten flödar och allt bara flyter på. :)

Hoppas att din söndag också har varit en bra dag! :)
Kram Lotta

TesaB sa...

Superfina alster allihop! Och vilken helt fantastiskt fin handstil du har!!!