söndag 17 maj 2009

Lördag.


Igår var det ännu en sådan där dag som gick i ett, nästan utan paus. Sonen skulle upp kl. 6.30 för att komma iväg på klassresa och sedan bara fortsatte det. Som en kul avslutning gick vi på BYU Young Ambassadors show i Universitetets aula. Tänk vad sprudlande livsglädje kan göra för humöret!


Sötaste tjejerna.

1 kommentar:

ylva sa...

det låter i allafall som om det var en rolig slags dag, fastän den bara gick i ett :). och det är verkligen de sötaste tjejerna också. en söt layout har du gjort med :). det där grön och brunprickiga pappret är en av mina favoriter ;). facebook använder jag inte alls... först är det liksom jättekul när man kan säga hej till någon man inte sett på år och dar, men sedan lyckas jag aldrig hålla uppe kontakten i allafall (säkert mycket ocharmigt av mig, men jag resonerar som så att det nog fanns ett skäl till att vi inte höll kontakten från början).

och så är det söndag igen :o. det går så fort... och näe, det var faktiskt för mycket regn, inte alls nyttigt, och det är kanske inte mina "aktiviteter" heller egentligen *lol*. fast mysiga, precis som du sade ;).

kram kram,