fredag 4 mars 2011

Fira fredag!

Jag gillar måndagar. De ger en chans till nystart, nytt hopp, nya visioner. Nästan alla andra verkar hata måndagar och väljer istället fredagar som favoritdagen framför alla. Jag förstår dem. Helgen ligger framför fötterna och visst är fredagar och lördagar lite extra mysiga! Barnen i vår familj jublar vid frukosten på fredagar. Bara en skoldag kvar och sedan två hela dagar utan SL och detta företags nycker (Förresten, ni har väl sett den nya SJ-reklamen? Hilarious!), inga läxor (nåja, kanske ett och annat provplugg) och inga tidiga morgnar. Jag har hört talas om söndagsångest (sätter vanligtvis in efter lunchtid på söndagar), lördagsgodis, torsdagsärtsoppan och lill-lördag (en orsak för festprissar att inta alkohol en vanlig onsdag). Vad hände då med tisdagen? Har alla glömt bort den stackars dagen? Eller är det bara så att tisdagen är alla medelmåttors dag, dagen som bara går och glöms lika fort som man lägger huvudet på kudden? Jag behöver hjälp med att lösa detta mysterium!

Under tiden som jag väntar på svaret får ni kika på sovrummet igen. Fortfarande inte färdigt. Jag struntade i det randiga tyget. Det fick bli baksida till den gröna kudden. (När maken bäddar läggs inte så stor vikt vid placering av de olika delarna, så det är viktigt att både fram- och baksida på kuddarna tål att tittas på.) Dessutom köpte jag den gula kudden, så det behövs egentligen inga fler kuddar. I sådana fall borde det bli två färgglada kuddar till. Det går ju inte att ha fyra stycken! Obalanserat...

Sovrummet

3 kommentarer:

MiaKvack sa...

Jag tror det är lättare att komma ihåg trevliga saker (dvs som SKA hända, när det är saker som hänt däremot så är det helt klart lättare att minnas oförrätterna...) Tisdagar brukar ha fisk på menyn, vilket kanske var mindre populärt än ärtsoppan och därför gärna glöms bort?
Som förskollärare tycker jag att tisdagen är den "värsta" dagen för då är barnen ofta griniga och trötta efter en helg med sena kvällar. Måndagen går liksom av bara farten, men på tisdagen har vardagen kommit ikapp...

Annette sa...

Så snyggt! Och det är så roligt att se andras hem och stilar! Jag fick hem två ripsmattor till vårt kök idag, skall visa snart hur det blev i min blogg. Ha en skön helg! Här blir det äntligen filmen du lottar ut, det har inte blivit av förrän nu.

Frida sa...

Åh vilka inspirerande bilder!