lördag 12 mars 2011

Lördagsbilder.

Sunshine

På väg mot toppen.

Love

Det är bra att ha både någon och något som stöttar.


On top of the world!


Utsikt med sjöglimt.


Det är något med vatten , vind och utsikt. Eller hur var det nu? Jo, just det, sol, vind och vatten...

Fisher man?

Nej, han fiskar inte, men det skulle man kunna tro.


Njuter av solskenet.


Med mina hala Timberlandkängor fick jag utnyttja den hjälp som fanns att tillgå på vägen ner. Tack Mannen!Jag och alla mina rynkor. Glad i solskenet den här underbara lördagen! Tycker bara synd om min lilla systerdotter som ligger och har så ont och hoppas att de snart ska komma på hur de ska kunna hjälpa henne...

4 kommentarer:

AnnaB sa...

Underbara foton! Tycker jättemycket om fotot på dig och det är solen och glädjen man ser när man ser bilden, inte några rynkor!

Mya sa...

Du underbart omtänksamma kvinna! Jag älskar ditt lapptäcke och skulle bli världens lyckligaste, bäbis likaså. Men det känns alldeles för generöst och det känns dumt och tacka ja. Fast samtidigt, som Daniel sa, så är det ju dumt å tacka nej till ett sånt fint täcke. Å visst har han rätt. Jag drömmer om att göra ett eget, men jag tror inte att jag kommer hinna genomföra det innan det är dags. Renovering och allt annat babyfix som ska göras lär väl ta all min tid.
Skulle önska att jag hade något att erbjuda i gengäld så att även du får något att glädjas åt eller om jag kan få betala dig för det.

Hoppas du får en fin vecka! Kram Mya

Min plats i solen sa...

Underbara familjefoton från er soliga och fina dag. Och du, rynkor är det vackraste som finns. De är ju ett bevis på att vi har levt. Att vi har skrattat och gråtit och upplevt massor. Så glädjs åt dina vackra rynkor fina du.

Kram

Sockergrynet sa...

Underbara bilder och du är vacker!!! <3