måndag 21 mars 2011

Oj, så kul den här bloggen blev då!

Nej, här bloggas ingenting roligt eller intressant.

Det är min systers trettiosjuåriga födelsedag. (Om man skriver med bokstäver ser det mindre ut på något vis.) Hon hade velat vara här i närheten av storstaden och fira den, men tråkiga omständigheter gjorde att hon och resten av familjen fick stanna hemma. Hennes man hade i alla fall tagit sig från sjukhuset och hem för att ge henne frukost på sängen, så helt bortkastad var ändå inte dagen! För den delen kommer vi igen och firar henne ordentligt tillsammans med den numera trettioettåriga systern som hade magsjuka då vi skulle fira henne för en vecka sedan. Vad var det jag sa? Ingenting roligt...

Jag har kämpat med ett jobbuppdrag som inte riktigt velat sig under dagen, men nu tror jag att allt börjar falla på plats. Det känns så i alla fall. Hoppas!

Förresten var jag hos frissan en snabbis idag också. 25% rabatt är inte fy skam. Fast Umit var inte där (glömde fråga om han har slutat) och tjejen som fixade dottern så fin för ett par veckor sedan var inte riktigt lika haj på mitt hår. Suck.

Vad ska jag nu dra fram som kan kompensera denna klagolåt?

Jag ääääälskar Stephen Simmonds platta Anomie som jag liksom helt missade när den kom i december. Jag har lyssnat på den hela dagen blandat med Stefan Anderssons Teaterkungen. Två duktiga killar, helt olika genrer.

Så, kan jag gå och lägga mig nu?

2 kommentarer:

mimmi sa...

Hur kan "elakheter" vara en etikett i din blogg? Världens mest omtänksamma...

mamma med ambitioner sa...

Inget ont som inte har något gott med sig. Du ska se att det snart vänder. Jag har inte lyssnat på någon av plattorna. Det får det bli ändring på, tack och lov för spotify.
Jag har feber och ont i kroppen, blä det enda positiva när man ligger här i sängen är att fåglarna kvittrar utanför fönstret. När jag är hos frissan trollar hon bort mina lockar och gör en enligt henne enkel vardagsfrisyr. Hum när jag provar blir det sällan lika snyggt. Ha det gott gumman! Kramis!