fredag 4 mars 2011

Utlottning.

Jag fortsätter Fira Fredag genom att lotta ut ett exemplar av Eat, Pray, Love med den vackra Julia Roberts och den söta Tuva Novotny. (De manliga hjältarna Javier Bardem och James Franco, som andra kvinnor tydligen dreglar över, faller mig inte i smaken. Uppriktigt sagt förstår jag inte riktigt vad som gör någon av dem så speciell. Fast Bardem är i alla fall en duktig skådespelare, till skillnad från Franco.) Filmen kommer både i vanligt fodral och en snygg extrakartong och har endast tittats på en gång. Jag hade läst boken innan filmen och det drar säkert ner betyget en del. När man läser böcker bildar man sina egna bilder i huvudet och personer tar aldrig lika stor del i en film som i en bok. Det finns helt enkelt inte plats! Som det nu är ger jag boken fyra plus och filmen tre plus av fem.

Om du vill ha en lott är det bara att lämna en kommentar i kommentarsfältet här nedanför. Trevlig helg!

Edit: För chans till vinst, lämna kommentar innan midnatt, söndagen den 6 mars.

8 kommentarer:

Helen sa...

Den skulle jag vilja vinna. Jag har också läst boken och tyckte den var bra.

Pernilla / pia74 sa...

Jag läste boken för några veckor sedan och har hört att filmen är sådär; tar en lott och hoppas att jag snart kan bilda mig en egen uppfattning!

linaliten sa...

Tyckte också om boken och tänkte se filmen när den gick på bio, men hann inte innan den slutade gå.
Trevlig helg! :)

mamma med ambitioner sa...

Hej vännen! Älskade filmen, såg den förra helgen uppkrypen i soffan, ensam med ett glas rött. Boken visste jag inte ens att den fanns. Ger du den fyra stjärnor måste jag ju läsa den. Ha en toppen helg. Många helg kramar Kristina :)

Anonym sa...

Ich war seit Ewigkeiten nicht mehr im Kino ( :
(Warum ist die Schrift im Blogg plötzlich eine andere? Schreibmaschine ...?)
KRAM

Anki T sa...

Har varken sett filmen eller läst boken men ger gärna filmen en chans!

stina ~maräng~ sa...

Hej!
Jag tar gärna en lott och hoppas på tur! Jag har inte läst boken, så kanske skall man se filmen först och läsa boken sedan?
Kram! Stina

Anonym sa...

Nachtrag um kurz vor zwölf: Nachdem die Sammlung jahrelang originalverpackt herumstand, schaue ich nun mit meinem Mann - oder besser: er mit mir alle James Bond Filme in chronologischer Ordnung. Immerhin habe ich sie ihm damals geschenkt ... Ein bisschen Abwechslung wäre nicht schlecht ( ;
Sov gott!