onsdag 30 mars 2011

Solen skiner...

... jag tar en liten jobbpaus och konstaterar att även om det är kallt ute så skiner i alla fall solen. Jag hängde ut täcket på vädring i morse och nu är det solvarmt och iskallt på samma gång. Sovrummet luktar fräscht och jag är så glad över att den värsta och kallaste delen av vintern är över!


Det här är vår tvätthög. Jag älskar tyget i sonens rutiga, turkosa skjorta. Jag vill ha en likadan, men jag antar att han inte riktigt skulle uppskatta om hans ömma moder struttade omkring som någon slags sub-tvilling.


Yngsta dottern är genomförkyld. Inspirerad av förkylningen och gårdagens radioreportage om friganer bestämde jag mig för att göra en soppa av de något vissna grönsakerna som låg inklämda längst ner i kylen och de överblivna, ungerska bratwurstarna. Soppan blev fantastiskt god. Mums! Soppa gör mig glad.


Efter att ha läst om den här boken i Fridas blogg (Jag tror i alla fall att det var där...) blev jag väldigt intresserad och beställde den tillsammans med några kokböcker på rea. För en typsnittsnisse är det här en riktig guldgruva. Att det följer med en cd med fria typsnitt gör ingenting alls!

3 kommentarer:

tinajo sa...

Haha, jag gissar också att han kanske inte uppskattar det..! :-)

Ellison sa...

Oh Retro Fonts boken vill jag ha. Jobbar man som layoutare/originalare och med tidningar är det ju ett måste. Får nog ta och önska mig den i födelsedagspresent :)

Annette sa...

Åh, den boken ser spännande ut! Och soppor gillar jag också, hittade ett recept i dag som jag nog skall prova i morgon :)